KONEC d.o.o.

Poljubinj 89 N, SI-5220 Tolmin
Zemljevid

T 05 38 11 747
E-naslov dejan@konec.si
Splet www.konec.si

Podjetje z uspešno tradicijo

Gradbeno podjetje Konec je družinsko podjetje že od leta 1966, ko je oče Štefan nastopil na trgu gradbenih del kot samostojni podjetnik. Na njegovo pot je stopil tudi sin Dejan, ki od leta 1992 vodi podjetje. S skrbno načrtovanim razvojem še danes širi podjetje in dopolnjuje lastno gradbeno opremo. Trenutno zaposlujemo 20 ljudi in imamo več pogodbenih izvajalcev. Podjetje je usmerjeno k celostnim rešitvam, od svetovanja, gradnje objektov, sanacij in adaptacij do zaključnih gradbenih del, vključno z ureditvijo okolice.

Zaposleni se specializiramo za opravljanje točno določenih gradbenih del; na svojih segmentih dela spremljamo trende in sodobne metode dela, obiskujemo seminarje in praktične delavnice, skrbimo za lastno mehanizacijo in opremo. Vse to z namenom, da za primerno ceno zagotovimo odlično kakovost naših storitev za vaše prijetno bivanje in delo. Podjetje priporočajo vodilni slovenski proizvajalci gradbenih materialov.

Vizija in poslanstvo

Želimo postati pomemben nosilec razvoja na področju gradbeništva v Sloveniji in širšem evropskem prostoru. Želimo soustvarjati prostor, v katerem živimo in dvigovati zavedanje o varovanju okolja. Ostati želimo kakovostno gradbeno podjetje in dvigniti kakovost bivanja naših investitorjev. Rok izvedbe, kakovost in znanje graditeljstva želimo dvigniti do vseh zahtevnostnih ravni.

Svojim zaposlenim nudimo dolgoročno varno in prijazno ustvarjalno okolje. Delujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj, novih znanj in usmerjenosti h kakovosti. Kulturo organizacije spreminjamo z uresničevanjem skupnih vrednot: poštenost, odprtost, lojalnost, kreativnost in ambicioznost.

Zakaj izbrati podjetje Konec?

Vedno več zahtevnih strank zaupa podjetju Konec.

  • Pri nas najdete celovito rešitev v gradbeništvu; Mi poskrbimo za vse. Ponudba »Vse na enem mestu«
  • Individualno obravnavamo stranke
  • Vam strokovno svetujemo, upoštevamo vaše želje in načrte
  • Imamo občutek za detajle
  • Brezplačno si ogledamo objekt in svetujemo na vašem domu
  • Smo zanesljivi; imamo 50-letne izkušnje in visok nivo znanja
  • Izvajamo dela po konkurenčnih cenah
  • Ker vam dajemo obljubo o kakovosti
  • Za vsa izvedena dela jamčimo z večletno garancijo

Vodstvo podjetja

Dejan Konec

Dejan Konec

Direktor

T 031 627 718
dejan@konec.si

Zaposleni

V družbi Konec d.o.o. zaposlenim sodelavcem nudimo dolgoročno varno, prijazno in ustvarjalno okolje. Z njihovim rednim usposabljanjem pri znanih slovenskih proizvajalcih gradbenih materialov zasedamo visoko pozicijo na področju kvalitetno opravljenih storitev. Danes družba nudi kruh dvajsetim zaposlenim in večjemu številu lokalnim mojstrov. Ves čas skrbimo za prijazno delovno atmosfero, česar rezultat je, da smo prijatelji tako na gradbišču, kot takrat, ko ugasnemo delovne stroje.